л я старовойт кулінарія підручник

л я старовойт кулінарія підручник


Безкоштовно завантажити підручник Старовойт Л.Я. Косовенко М.С. Смирнова Ж.М. Кулінарія. Способи механічної кулінарної обробки продуктів. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини. – 432 с. У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обґрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв.


Старовойт Л.Я. - Кулінарія ДОМ и СЕМЬЯ, ХОББИ и РЕМЕСЛА У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв.


Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія. — К.: Вища школа, 1992. – 269 с. Формат файлу - *.pdf. У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв.


Кулінарія (Старовойт Л.Я.) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63. 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126.


Кулінарія Год: 1992 Автор: Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Жанр: Учебное пособие Издательство: Київ-Вища школа ISBN: не указан Язык: Украинский Формат: PDF Качество: Отсканированные страницы + слой распознанного текста Количество страниц: 269 Описание: В учебнике описаны рациональные способы механической кулинарной обработки продуктов для приготовления блюд и кулинарных изделий в условиях массового производства согласно с научно-обоснованными нормами рационального питания.


Книга «Кулінарія» авторов Л.Я. Старовойт, М.С. Косовенко Ж.М. Смирнова оценена посетителями КнигоГид, и её читательский рейтинг составил 8.00 из 10. Для бесплатного просмотра предоставляются: аннотация, публикация, отзывы, а также файлы на скачивания. Читать полностью. У меня есть аккаунт У меня нет аккаунта. Регистрируясь, вы соглашаетесь с нашими Условиями и политикой конфиденциальности. Аккаунт удалён по вашей просьбе.


Кулiнарiя, Л.Я.Старовойт, М.С.Косовенко, Ж.М.Смирнова Видавництво Київ, Вища школа 1992 картоний переплет, збільшений формат. Кольорові фото страв. Для учнів коледжів, ПТУ і для правильного домашнього приготування їжі. У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми з.


Скачать Старовойт Л.Я. - Кулінарія бесплатно. 6 мая 2009 | Автор: Admin | Рубрика: Разная литература » Досуг и хобби | Комментариев: 0. У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування.


Купить Старовойт Л. Косовенко М.Кулінарія - підручник по цене 54.01 от коллекционера Bookland на площадке Crafta.ua ✅Безопасные покупки и продажи товаров для коллекционирования на Crafta.ua☝ (ранее Аукро). url(bookland.com.ua/templ/izbr-tr.png)}#user_field .n_m_kont {background-image: url(bookland.com.ua/templ/cont-tr.png)}#user_field .n_main_info {padding: 10px 50px;}#user_field .n_main_info p {margin: 0;}#user_field .n_main_info img {max-width: 100%;height: auto;} #user_field .zag {font: 700 14pt/18pt sans-serif;text-align: center;}#user_field .ulogos img {margin: 5px 0;}#user_field .ulogos a {text-decoration: none;}--> Старовойт Л.Я., Косовенко М.С., Смирнова Ж.М. Кулінарія.


Книга "Кулінарія". Модель. Состояние. б/у. Книга "Кулінарія". Подробнее. 1 ед. есть в наличии ед. есть в наличии. Внимание: ограниченное количество товара в наличии! Будет доступен: Сообщите мне, когда товар будет в наличии. Поделиться на Facebook. Удалите этот товар из моего избранного. Автор: Л.Я.Старовойт, М.С.Косовенко, Ж.М.Смирнова. Видавництво: Київ, Вища школа, 1992. 270 сторінок.


Старовойт Л.Я. - Кулінарія pdf. 4,68Мб. У підручнику описано раціональні способи механічної кулінарної обробки продуктів для приготування страв і кулінарних виробів в умовах масового виробництва згідно з науково обгрунтованими нормами раціонального харчування. Викладено питання теплової кулінарної обробки продуктів, технології приготування страв. Приведено їхню якісну характеристику, строки реалізації, а також норми закладання сировини за другою колонкою «Сборника рецептур блюд и кулинарньїх изделий для предприятий обшественного питання» (М., 1982), «Рецептури і технології приготування-страв у.


В сучасних умовах набуває великого значення формування у майбутніх робітників технологічної грамотності і мислення. Відповідно до цих вимог і написаний підручник, який призначений для професійно-технічних училищ з підготовки кухарів III, IV і V розрядів. Страви, які не ввійшли до Збірника рецептур, у книзі помічені «зірочкою». + Розділ І КУЛІНАРНА ОБРОБКА СИРОВИНИ.


Старовойт, Л. Я. Кулінарія [Текст] : підручник для учнів ПТУ / Л. Я. Старовойт, М. С. Косовенко, Ж. М. Смирнова. – 2-е вид., стер. – К. : Вища школа, 1992.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

гдз па беларускай літаратуры 5 класс цітова

голицына конспекты комплексно-тематических занятий 2-я мл группа интегрированный подход (фгос)

алла карпович русский язык 4 класс тренажёр классический